1 arany-, 1 ezüst- és 3 bronzérem vasárnapra

Magyarország 2018-ban ezúttal Győrben rendezte meg a felnőtt kötöttfogású Magyar Nagydíj, Polyák Imre Emlékversenyt. A Sike András irányította magyar válogatott 3 arany-, 2 ezüst- és 7 bronzérmet szerzett a 12 országot felvonultató megmérettetésen.

A magyar kötöttfogású válogatottból Lőrincz Viktor három győztes mérkőzéssel megnyerte a 87 kilogrammosok súlycsoportját.

Taktikai húzás volt a döntőben az iráni ellen, hogy én vonultam védelembe. Az Eb óta fejlesztjük ezt az edzőmmel, akkor az azeri ellen éppen a rossz taktika miatt szaladtam bele a vereségbe. Jól működött, annak pedig külön örültem, hogy az intés után az iráni fiút meg is tudtam pörgetni. Nem szeretem az ilyen hosszú karú, hosszú lábú ellenfeleket, inkább jöjjenek a tömzsi erőgépek. A szemöldökömnél van ez a seb, még a kínai srác ellen szereztem, tudtam, hogy ez lesz, egyszer korábban már birkóztam ellene, akkor is lefejelt. Hát, miért is ne. A múlt heti edzőtáborban ugyanígy lefejelt. Hamar begyógyul, az iránin viszont azt éreztem, hogy ő nem fejel. Tényleg nem is fejelt le… Mostanában sorra nyerem a versenyeket, készülök a budapesti vébére. Nagyon bizakodom.”- nyilatkozta Lőrincz Viktor a szövetség kérdésére

Szemet gyönyörködtető birkózással tért vissza a szőnyegre a 77 kilogrammos Lévai Zoltán, végül ezüstérmes lett, míg a dobogó harmadik fokára Torba Erik, Szilvássy Erik és Lám Bálint állhatott fel magyar részről.

The post 1 arany-, 1 ezüst- és 3 bronzérem vasárnapra appeared first on xlsport.hu.

Forrás: www.xlsport.hu – RSS

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .