A magyar szurkolók a legjobbak

Magyar szurkolók érték el a legmagasabb pontszámot a Rakuten Viber és az FC Barcelona nemzetközi versenyén. 

A Viberen 1,5 millió feliratkozót számláló FC Barcelona nyereményjátéka tartja lázban a szurkolókat, köztük 30 ezer magyart is. Októberben a debreceni Moldván Alexa góltippjeinek, valamint kiemelkedő tudásának és intuícióinak köszönhetően sikeresen legyőzött minden további versenyzőt. Azonban a történet itt nem ér véget, ugyanis a novemberi hónap nyertese is magyar lett. Paragi Márk megmutatta a világnak mire is képes egy mindenre elszánt Barca rajongó, elképesztően pontos becsléseket adott az FC Barcelona meccsei alatt várható gólok számáról.

Alexa és Márk jutalma egyelőre egy-egy eredeti Barca mez, ám ők továbbra is játszani fognak, és versenybe szállnak a decemberi fődíjért is, ami egy VIP kirándulás a Camp Nou-ba.

Alexa és kedvese már régóta nagy rajongói a Barcának. „Régóta követem már a Barca hivatalos Community-jét, de a játékban a tippelés élménye tetszett a legjobban” – mesélte Alexa, akinek csupán három mérkőzés elég volt a győztes pontszámok megszerzéséhez.

Arra a kérdésre, hogy milyen érzés nőként focirajongónak lenni, azt válaszolta: „A barátnőim furcsának tartják, de az ő barátaik és a párom imádják, hogy fociról tudnak velem beszélni.”

A novemberi nyertes, Márk szerint szenvedélyes futball szurkolóként kérdés sem fért hozzá, hogy részt vegyen-e a Viber játékában. “Mindvégig követtem a ranglistát a játék alatt és nagyon bíztam benne, hogy nem fognak lekörözni az utolsó pillanatban.”

2017-ben, a Viber anyavállalataként ismert Rakuten bejelentette újonnan megalakult partnerségüket az FC Barcelona-val, aminek köszönhetően Viber vált az FCB hivatalos kommunikációs csatornájává. Az új labdarúgó-szezon megünnepléseként pedig a Viber az összes futball szurkolót összekapcsolta appjával, új kihívásokat és nyereményeket kínálva fel nekik. Emellett, hogy ezzel is növeljék a futball-életérzést, egy új matricacsomag is elérhetővé vált a Viber-en, méghozzá az első hangos és animált Barca-matricacsomag.

The post A magyar szurkolók a legjobbak appeared first on xlsport.hu.

Forrás: www.xlsport.hu – RSS

Tags: ,

Vélemény, hozzászólás?

Comment
Name*
Mail*
Website*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .