A mindent eldöntő országos bajnokság

Kozák László 2017-ben győztesként zárta az ökölvívó országos bajnokságot. A december 4-én kezdődő eseményen szeretné megismételni a tavalyi eredményt.

Születési hely: Budapest
Születési idő: 1998.02.05
Legjobb eredmény: Ifjúsági világbajnokság 5. hely
Kedvenc étel: lasagne
Kedvenc ital: coca kóla
Kedvenc film: Legenda vagyok
Kedvenc színész: Will Smith
Hobbi: Foci, videojátékok
Kérdés: Újra dcember, újra országos bajnokság, mekkora jelentősége van egy országos bajnokságnak?
Válasz: Itthon ez az egyetlen nagy verseny, ahol mindenki indul. Ez egy nagyon jó felmérő számomra és mindenkinek. Egyébként pedig ez a célomhoz való első lépcsőfok, hiszen aki megnyeri a magyar bajnokságot az kapja majd meg a lehetőséget külföldön is a kvalifikációs versenyekre.
Kérdés: Mi változott tavaly óta?
Válasz: Tavaly óta megváltozott pár dolog. Érkezett az akadémiára egy ukrán edző, aki hozott egy kis szemléletváltást. Másfajta edzések vannak, sokmindent az alapoktól kezdtünk újra. Úgy érzem ha a stílusom teljesen nem is, de azért a bunyóm változott és most itt a lehetőség hogy megmutassam.
Kérdés: Mit vársz magadtól?
Válasz: A maximumot szeretném kihozni magamból. Az aranyért fogok menni és remélem sikerülni is fog, ahogy tavaly. Olyan bokszot akarok mutatni, ami külföldön is megállná a helyét.
Kérdés: Kivel szeretnél a legjobban boxolni?
Válasz: Nincs ilyen fajta kívánságom. Minden ellenfél ellen ugyanúgy fogok felmenni a ringbe, mindenkit leakarok győzni a súlycsoportomban.
Kérdés: Kivel lehet a legkeményebb meccsed?
Válasz: Kétség kívül Vadász Andrással. Valószínűleg vele fogok döntőzni. Ő tavaly nem indult és még nem is bokszoltunk, szóval nagyon várom ezt a meccset. Persze bármi megtörténhet a többieket sem szabad leírni, de ellene lehet a legnehezebb.
Kérdés: Miért jó hazai közönség előtt boxolni?
Válasz: A közönség hatalmas pluszt tud adni, ha otthon bokszolsz és neked szurkol szinte mindenki.
Kérdés: Addig van még több, mint 1 hét, mennyi munka áll még előtted?
Válasz: A következő héten már rövidebbek lesznek az edzések és pörgősebbek. Szerencsére a súlyommal nincsenek nagyobb problémák, így már csak a csiszolás maradt hátra. Mentálisan és fizikálisan is 100%- on érzem magam. Már nagyon várom hogy elkezdődjön a bajnokság.
Az ökölvívó országos bajnokságot december 4-7-ig rendezik Budapesten.

The post A mindent eldöntő országos bajnokság appeared first on xlsport.hu.

Forrás: www.xlsport.hu – RSS

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .