Április elején érkezik a nemzetközi szövetség delegációja

Az Audi Aréna Győr ad otthont az első junior torna-világbajnokságnak. A létesítményben folyamatosan zajlanak az egyeztetések az üzemeltető és a szervező bizottság között. A Nemzetközi Torna Szövetség (FIG) április elején küld delegációt Győrbe.

Altorjai Sándor szerint minden a terveknek megfelelően halad az előkészületekkel kapcsolatban. „Folyamatosan zajlanak az egyeztetések, legutóbb például a média szerepelt a terítéken, azaz átnéztük, hogy hol lesznek az egyes kameraállások, milyen lesz a sajtóközpont. Fontos, hogy lépésről lépésre jól haladjunk, hiszen április első három napján látjuk vendégül a nemzetközi szövetség delegációját. A sportvezetők azért érkeznek Győrbe, hogy tájékozódjanak az előkészületekkel kapcsolatban.” – mondta Altorjai Sándor.

 

Junior világbajnokságot korábban még soha nem rendeztek. Magyar kezdeményezésre írta ki az első vb-t a FIG, így nem véletlen, hogy a Magyar Torna Szövetség (MATSZ) és Győr városa ezen a világversenyen is bizonyítana.

Az első junior torna-világbajnokságot június 27. és 30. között rendezik meg.

The post Április elején érkezik a nemzetközi szövetség delegációja appeared first on xlsport.hu.

Forrás: www.xlsport.hu – RSS

Tags:  ,

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .