Az utolsó simítások

Magyar János a szerdán elkezdődött Slovakiaring-i versenyhétvégén már az utolsó simításokat végzi a szombat reggeli időmérő előtt.

DSC_5305

Szerdán, csütörtökön és pénteken többször is láthattuk a pályán a Tomracing Motorsport versenyzőjét. Jani konstansan jó teljesítményt tudott nyújtani, ami a köridőkön is látszott.

Szerdán kezdtük. Az autót folyamatosan állítottuk. Gyakorlatilag az összes szabadedzésre bementünk, hogy gyűjtsük a kilométereket. Eddig jól sikerült minden. Napról napra és bemenetelről bemenetelre fejlődtünk. Minden egyes etapban én voltam a leggyorsabb. Remélem, hogy a hétvége folytatásában is tudjuk tartani ezt a tendenciát. Most már a szombati időmérőre koncentrálunk.”

DSC_5201

 

Jani szombaton és vasárnap is egy időmérőt és egy versenyt teljesíthet a Slovakiaring-en. Az első kvalifikáció szombat reggel 9 órakor kezdődik az őrbottyáni versenyző számára.

Forrás: www.xlsport.hu – RSS

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .