Baji Balázs és az állatok

Már csak egy nap és újra láthatjuk Baji Balázst versenyezni. Ráadásul mindezt hazai közönség előtt teheti meg, hiszen Székesfehérváron a Gyulai István Memorialon áll rajthoz. Az Echo Tv Olümposz című magazinja a nagy verseny előtt elvitte Balázst a Noé Állatotthonba.

Szinte már mindenki tudja, hogy Baji Balázs nem csak a sportban, de a magánéletben is elhivatott a céljai mellett. A világbajnoki bronzérmes gátfutó nem a sport vonalat választotta civil munkájának. Állatorvos lett. Az Állatorvosi Egyetemen praktizálhat a 29 éves atléta.

A Noé Állatotthonban egészséges állatokkal találkozott, ráadásul míg a kórházban csak beteg kutyákat és macskákat kezelhet, addig itt nem csak ilyen házi kedvenceket láthatott. Póni, kecske, disznó, róka, liba vagy éppen láma is várt a híres sportolóra.

Balázsból gyorsan előbújt az állatorvos és megvizsgálta a pónit és a kecskéket is. De azért nem kell megijedni. Az atlétika pályát még nem cseréli le a Noé Állatotthonra, habár a jelek szerint szívesen fogadnák.

Baji Balázs bővebben beszél az állatokról, az állatorvoslásról és természetesen a sportról is a vasárnap 22:35-kor kezdődő Olümposzban az Echo Tv műsorán.

 

 

The post Baji Balázs és az állatok appeared first on xlsport.hu.

Forrás: www.xlsport.hu – RSS

Vélemény, hozzászólás?

Comment
Name*
Mail*
Website*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .