Cél a dobogó

Virbán Martin a magyar ökölvívó válogatott tagjaként elindul kedden Minszkbe, a II. Európa Játékokra, ahol szeretne a lehető legjobb formájában tündökölni.

A Budapest Honvéd ökölvívója az indulásig a válogatottal a Tatai edzőtáborban végzi az utolsó simításokat. Azonban az utazásig van még egy program.

Fotó: Irmai Zsófi

“A tatai edzőtáborban készülünk az Európa Játékokra. Utazásig még pörgetős edzéseink vannak, de már a felkészülés vége felé járunk. Nekem még hétfőn a szóbeli érettségi miatt vissza kell utaznom Pestre, de utána már tényleg csak az Európa Játékok következik, ahová kedden indulunk. Én már akkor elégedett vagyok, hogy ha az edzőim elégedettek a teljesítményemmel, de szeretnék egy éremmel hazatérni Minszkből.”

Az elmúlt időszakban több nemzetközi tornán is bizonyíthatott a Honvéd ökölvívója. Ezek az önértékelésének is jót tesznek.

“Minél több versenyen indulok, annál nagyobb a rutinom a nemzetközi mezőnyben. A felkészülésemet nem csak színesítették a versenyek, de így értékesebb munkát is végeztem. Talán a legnagyobb dicsőség az elmúlt időszakban a csehországi torna, ahol megvertem a 2015-ös világbajnokot. Arra vagyok a legbüszkébb.”

Virbán Martin a magyar ökölvívó válogatott tagjaként kedden indul a II. Európa Játékokra Minszkbe. A verseny június 21-én, pénteken kezdődik számukra.

The post Cél a dobogó appeared first on xlsport.hu.

Forrás: www.xlsport.hu – RSS

Vélemény, hozzászólás?

Comment
Name*
Mail*
Website*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .