Egy újabb mérföldkő

Bundovics István kiütötte Csóka Nándort a kőszegi Ostrom kupa első napján. A Budapest Honvéd ökölvívója ezzel egy újabb nagyobb lépést tett a hőn áhított cél felé.

Bundovics István végig uralta a mérkőzést, ráadásul a 3×3 perc végig se ment. A Budapest Honvéd ökölvívója az utolsó menetben idő előtt befejezte a mérkőzést.

“Jól éreztem magam a ringben és több tiszta találatom volt. A 3 menetben pedig sikerült egy súlyos jobb horoggal eltalálnom az állát, amitől földre került, és a vezetőbíró számolás után leállította a meccset. Eddig már kétszer kikaptam tőle, és most sikerült visszavágnom. Ennek nagyon örültem.”

A versenynek még nincs vége. Pénteken az Ostrom kupa 2. napján Gálos Roland vár a Honvéd tehetségére.

“Holnap egy idősebb, rutinosabb versenyzővel kell megküzdenem, de pozitívan állok a meccshez, a legjobbat akarom magamból kihozni.”

Az Ostrom kupa 2. napján Bundovics István mellett Virbán Martint is láthatják a szurkolók, aki Bernáth Attilával csap össze.

The post Egy újabb mérföldkő appeared first on xlsport.hu.

Forrás: www.xlsport.hu – RSS

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .