Egy újabb zsúfolt futam

Magyar János a Hungaroringen a második futamon sem unatkozott. A legjobb magyarként végzett, ám ezért a pozícióért nagyon meg kellett küzdenie.

A tavalyi évhez hasonlón Jani ismét három sorozatban indul. A mezőny még nagyobb lett, hiszen az Formula 2000 Trophy olasz sorozat is csatlakozott a CEZ, az ESET és a magyar mezőny pilótáihoz.
“Nem unatkoztam ma sem. Igaz nem kellett végig előznöm a fél mezőnyt, de a gyorsabb és újabb autókat megpróbáltam megszorongatni. Az új motorral versenyző pilótákkal nagyon nehéz felvenni a harcot. De nem adtam magam könnyen és az olasz kollégának meg kellett dolgoznia a pozíciójáért. A végére azonban elfogyott a gumim és nem volt rendes tapadásom. Ez a hétvége összességében jól telt számomra. Nagyon eseménydús és izgalmas volt. Örülök, hogy így kezdhettem a szezont.”
A második futamon Jani a magyar elszámolás első, míg a Zóna Bajnokság harmadik helyezettje lett. Legközelebb május közepén a Red Bull Ringen láthatjuk újra versenyezni.

The post Egy újabb zsúfolt futam appeared first on xlsport.hu.

Forrás: www.xlsport.hu – RSS

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .