Egy verseny két felvonásban

Magyar János számára nem indult egyszerűen a hétvége első futama. Egy rajt utáni baleset miatt későbbre halasztották a versenyt.

A másodjára elindított első futam már kisebb szünetekkel végigment.
“A 25. pozícióból indulhattam. Olyan volt, mintha Kerepesről indultam volna a mezőny után. De úgy voltam vele, hogy ha már így hozta az élet, akkor hozzuk ki belőle a maximumot. Az elmúlt évek egyik legjobb startját tudhatom magaménak, de ezután sem tört meg a lendületem. Egy idő után már nem is számoltam, hogy hány autó mellett megyek el. Volt olyan is, amikor egyszerre több autót is le tudtam hagyni. A verseny második felében egy kiesés miatt a pályára küldték a safetycart, így ott megakadt a menetelésem. Még két kör maradt a biztonsági autós fázis után. Akkor is előztem még párat. Sajnálom, hogy nem volt több időm, még folytattam volna. Kicsit olyan volt, mint egy videojáték.”
A hétvége második futamára vasárnap kora délután kerül sor, amelyiken Jani a kategória első helyéről várhatja a piros lámpák kialvását.

The post Egy verseny két felvonásban appeared first on xlsport.hu.

Forrás: www.xlsport.hu – RSS

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .