Érdi Mária idén is a legjobb lett!

Érdi Mária zsinórban hetedszer lett az év legjobb női vitorlázója. A tokiói olimpiára készülő vitorlásversenyző a hétfő esti díjátadón nem vehetett személyesen részt, hiszen jelenleg Ausztráliában edzőtáborozik. A díjat Fluck Benedek, az MVM SE elnöke vette át.

A laser radial hajóosztályban versenyző magyar klasszis a Magyar Vitorlás Szövetség díjkiosztó ünnepsége után elmondta, megtiszteltetésnek tartja, hogy 2019-ben is ő kaphatta a legjobb női versenyzőnek járó díjat.

Annak ellenére, hogy zsinórban hetedszer lettem az év legjobbja, mindössze kétszer tudtam személyesen átvenni a díjat. Jelenleg is Melbourne-ben vagyok, és edzőtáborozom. Minden évben nagyon fontos számomra ez a díj, de úgy gondolom, hogy az elmúlt években és idén is sokat tettem, tettünk azért, hogy nemzetközi vizeken is odafigyeljenek a teljesítményemre” – nyilatkozta Érdi Mária, aki a 2. olimpiájára készül.

„Idén már csak edzőtáborok lesznek Ausztráliában. A tervek szerint december 14-én megyek haza, aztán 28-án ismét visszajövök Melbourne-be, ahol egészen a február végi világbajnokságig kint leszek” – mondta az idei tervekről Érdi Mária.

The post Érdi Mária idén is a legjobb lett! appeared first on xlsport.hu.

Forrás: www.xlsport.hu – RSS

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .