Eső és káosz

Magyar János a hétvége második versenyén megjárta a mennyet és poklot egyaránt. A vasárnap nem teljesen a tervek szerint alakult.

Az időmérőn még szárazság fogadta a versenyzőket. A futamon azonban már az ellenfelek mellett az eső is nagy szerepet játszott.

DSC_5201

„Időmérőn sikerült megszerezni a harmadik helyet. A rajtnál eleredt az eső ezért esős versennyé nyilvánították a futamot. A felvezető kör után a safety car mögül rajtolt a mezőny, ahol még első voltam. A rajtot jól elkaptam, néhány másodperces előnyt sikerült kiautóznom, majd az autót egyre nehezebb volt irányítani. Össze-vissza csúszkáltam és pozíciókat vesztettem. Az egyik féktávon a kavicságyat is meglátogattam és mire visszajöttem a pályára már nem tudtam mit tenni.”

A Tomracing Motorsport versenyzője minden egyes bemenetnél a pályára hajtott, így összességében egy hasznos hétvégét tudhat a háta mögött. Janit legközelebb szeptember közepén láthatjuk versenyezni Brno-ban.

Forrás: www.xlsport.hu – RSS

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .