Eső és káosz

Magyar János a hétvége második versenyén megjárta a mennyet és poklot egyaránt. A vasárnap nem teljesen a tervek szerint alakult.

Az időmérőn még szárazság fogadta a versenyzőket. A futamon azonban már az ellenfelek mellett az eső is nagy szerepet játszott.

DSC_5201

„Időmérőn sikerült megszerezni a harmadik helyet. A rajtnál eleredt az eső ezért esős versennyé nyilvánították a futamot. A felvezető kör után a safety car mögül rajtolt a mezőny, ahol még első voltam. A rajtot jól elkaptam, néhány másodperces előnyt sikerült kiautóznom, majd az autót egyre nehezebb volt irányítani. Össze-vissza csúszkáltam és pozíciókat vesztettem. Az egyik féktávon a kavicságyat is meglátogattam és mire visszajöttem a pályára már nem tudtam mit tenni.”

A Tomracing Motorsport versenyzője minden egyes bemenetnél a pályára hajtott, így összességében egy hasznos hétvégét tudhat a háta mögött. Janit legközelebb szeptember közepén láthatjuk versenyezni Brno-ban.

Forrás: www.xlsport.hu – RSS

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .