Esős időmérő

Magyar János sikerrel vette az első időmérőt a Red Bull Ringen. Az FIA CEZ, az ESET kupa és a magyar gyorsasági bajnokság forma autósait megtréfálta az eső.

Az időjárás megkavarta a lapokat a Red Bull Ringi időmérőn. Janinak a Közép Európa Zóna Bajnokság második legjobb idejével sikerült zárnia a kvalifikációt, ami a magyar bajnoki első helynek felel meg.
“Ahogy elindult az időmérő, elkezdett esni az eső a 3. szektorban. Mentem egy biztonsági mért kört és kijöttem. Vártunk. Sokan vizes gumira cseréltek. Mi maradtunk slicken, ami jó döntés volt, mert a pálya gyorsan száradt. Ám az idő rövidsége miatt nem volt utána tiszta köröm, a gyorskörön is többet előztem.”
A hétvége első futamát szombaton 15:30-tól rendezik a Red Bull Ringen, ahol az időjárási előrejelzések szerint akár újra megkavarhatja a lapokat az időjárás.

The post Esős időmérő appeared first on xlsport.hu.

Forrás: www.xlsport.hu – RSS

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .