Ezüstérem az ifi vb-n

Ezüstérmet nyert Orbán Adrián az ifjúsági ökölvívó-világbajnokságon a Duna Arénában. A kecskeméti sportoló 3:2-re kapott ki thaiföldi ellenfelétől a döntőben.

Kirgiz, ukrán, üzbég, egyiptomi, majd a döntőben egy thaiföldi ellenfél várt Orbán Adriánra. A kecskeméti ökölvívót csak az ifjúsági világbajnokság zárónapján tudták megállítani.

“Az utolsó meccs lett a döntő. Jó érzésnek jó érzés volt, hogy döntőben boxoltam, de kicsit szomorú vagyok, hogy nem az én kezem emelték a magasba, de ez is szép.”- nyilatkozta Orbán Adrián

Orbán Adrián a világbajnoki ezüstéremmel mindenkinek meglepetést okozott.

“Én úgy gondolom, hogy Adrián egy kicsit többet is adott magából, mint amire egyébként képesre gondoltuk, de hogy ilyen tartalékokat tudott ő mozgósítani két héten keresztül az valami lenyűgöző és fantasztikus és nem tudok már további fokozó meg mindenféle jelzőket találni.”- értékelte Balzsay Károly szövetségi kapitány.

A magyar csapat egy ezüst és egy bronzéremmel zárta a hazai rendezésű ifjúsági ökölvívó-világbajnokságot a Duna Arénában.

The post Ezüstérem az ifi vb-n appeared first on xlsport.hu.

Forrás: www.xlsport.hu – RSS

Vélemény, hozzászólás?

Comment
Name*
Mail*
Website*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .