Felemás hétvége a Slovakiaringen

Két pole pozíciót és egy kategória második helyet szerzett a forma autós Magyar János a Slovakiaringen a Közép Európa Zóna-bajnokságban. A hétvége második futamán technikai hiba miatt ki kellett állnia.

Egy kategória második hely és egy befejezetlen futam. Magyar János technikai gondokkal tűzdelt hétvégéje motorhiba miatt fejeződött be.

“Összességében azt gondolom, hogy amit sikerült, azt ki is hoztuk belőle, igaz egy kicsit csalódott vagyok, mert a zóna bajnokságban így a lengyel Mireckij srác pontokban el tudott menni.”- fogalmazott Magyar János

A következő versenyig nincs egy hónapja a csapatnak.

“Közel van a brnoi hétvége. Hazamegyünk az első feladat az, hogy az autót teljesen szét kell szedni, a motor részét. Egy revíziót csinálunk rajta, ott megnézzük mi a baja, ezt még meg kell keresni és megoldani a problémát.”- vázolta a jövőt a többszörös bajnok forma autós

Magyar János továbbra is vezeti a magyar gyorsasági bajnokság forma autós szakágának bajnokságát, míg a Közép-Európai Zóna Bajnokságban a második helyen áll.

The post Felemás hétvége a Slovakiaringen appeared first on xlsport.hu.

Forrás: www.xlsport.hu – RSS

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .