Győri bemelegítés

Vecsernyés Dávid Győrben, a Mesterfokú bajnokságon melegített a jövő hétvégén esedékes Cottbus-i világkupára.

A Mesterfokú Bajnokság utolsó napján a Honvéd tornásza korláton ezüst, míg nyújtón aranyérmet nyert.
 
“Jól indult a korlát ezüsttel a napom, illetve próbáltam megcsinálni azokat a gyakorlatokat, amikkel készültem. Szerencsére a sérülés nem hátráltatta a versenyzésemet és nagyon örülök, hogy sikerült egy ezüst és egy aranyérmet hoznom”
A nyújtón még egyszerűbb gyakorlattal is a legjobbnak bizonyult.
“Számomra ugye az volt a cél, hogy megcsináljam a gyakorlatot, hiszen ugye jövő héten indulok a cottbus-i világkupán. A sérülések miatt sajnos le kellett építenem a gyakorlatot, de bízom benne, hogy jövő héten már jobban leszek és teljes gyakorlattal tudok indulni.”
 
Vecsernyés Dávid a hétvégén a Honvéd tagjaként négy év után csapatbajnoki címet nyert. A szerenkénti döntőkben nyújtón első, korláton második, míg lovon harmadik lett. Így mind a három szeren, amelyiken elindult a dobogón végzett.

The post Győri bemelegítés appeared first on xlsport.hu.

Forrás: www.xlsport.hu – RSS

Tags:  ,

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .