Happy end Brnoban

Az FIA Közép Európai Zóna Bajnokság zárófordulóját Brnoban rendezték a hétvégén. Magyar János két kategória első hellyel és egy bajnoki címmel távozott a cseh versenypályáról.

Száraz időmérő, esős futam, majd esős időmérő és egy száraz futam. Ez volt a hétvége programja Brnoban. Magyar János két kategória első helyet szerzett az FIA CEZ záró felvonásában.

“Mindenféleképpen pozitív volt ez a hétvége és rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem. Erre a pályára amúgy is nehéz megtalálni a jó beállításokat, de mind esőben, mind szárazon ez a srácoknak sikerült és egy jó autót adtak alám és jó köridőket tudtam így autózni.”

A brnoi hétvégével az FIA CEZ 2019-es szezonja a végéhez ért. Ez az év igazán izgalmasra sikerült az őrbottyáni pilóta számára.

“Már a szezon kezdete óta Paolo Brajnikkal csatáztam. Minden pályán ezredek döntöttek a pole pozícióról, illetve a versenyben az első helyért küzdöttem ellene, majd ezt az egész szezon folyamán végig hoztam és itt Brno-ban sikerült ezt a bajnokságot megnyernem. Nagyon erős volt ez a szezon. Volt olyan hétvége, ahol több, mint 30 fős mezőnnyel vágtunk neki a hétvégének. Új, erős autók is csatlakoztak idén a sorozathoz. Azt sem tudtuk, hogy mire képesek, de felvettük a kesztyűt és megküzdöttünk velük.” 

Alig egy hónap és Magyar János ténylegesen is lezárhatja a 2019-es évet. Az ESET V4 Cup záróhétvégéjét október 11-13-ig rendezik a Hungaroringen.

The post Happy end Brnoban appeared first on xlsport.hu.

Forrás: www.xlsport.hu – RSS

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .