Három hétvége, három dobogó

Így lehetne összefoglalni Vecsernyés Dávid elmúlt időszakát. Az országos bajnoki cím után két világkupa következett. Először Szombathelyen, majd Párizsban.

A Honvéd tornásza mind a két világkupán ezüstérmet szerzett a nyújtó döntőben. Dávid a párizsi eredménynek köszönhetően a tornászok Challenge Világupa sorozatának az első helyén végzett.

“Nehéz verseny volt. A szombathelyi világkupa után fáradtan érkeztünk ide, de nagyon jól tornáztunk. A selejtezős gyakorlatomban sok hiba volt, de így sikerült bekerülnöm a legjobb nyolcba. A hibákat a döntőre sikerült kijavítanom. Ráadásul közel telt ház előtt versenyezhettem. Szuper volt több ezer ember előtt döntőzni. Az, hogy végül a sorozatot is megnyertem hihetetlen nagy önbizalmat ad számomra a folytatáshoz.”

Vecsernyés Dávid legközelebb az október végén Dohában megrendezésre kerülő Torna Világbajnokságon szerepelhet a magyar válogatott tagjaként.

 

The post Három hétvége, három dobogó appeared first on xlsport.hu.

Forrás: www.xlsport.hu – RSS

Tags:  ,

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .