Hazai közönség előtt Magyar sikerek

Magyar János Brno-ban lezárta a 2018-as FIA CEZ bajnokságot. A végelszámolásban a második helyen végzett. A magyar címért a Hungaroringen még három futam vár a pontversenyt vezető pilótára, hogy újra bajnokként ünnepelhessen. 

Három időmérő és három verseny. Ennyi választja el Magyar Jánost élete ötödik magyar bajnoki címétől. Az őrbottyáni versenyzőnek nem lesz egyszerű dolga, hiszen a magyar bajnokságban van egy olyan versenyző, aki ugyanolyan autóval versenyez, mint a lengyel Mirecki, akivel az egész szezonban oda-vissza előzgették egymást. Ennek ellenére három pole pozíciót és három győzelmet szeretne a hétvégén.

“A Hungaroringen mindig jó versenyezni, szeretem ezt a pályát, hiszen szinte a szomszédban lakom. Mindenféleképpen megpróbálom az összes pole pozíciót megszerezni, illetve a versenyen ezeket megtartani és megnyerni a bajnokságot.”

Az őrbottyáni versenyző a tőle megszokott szerénységgel nyilatkozott a hétvége előtt. Jani tehetségét ismerve mindent megtesz azért, hogy újra egy 100%-os hétvégével biztosíthassa be az első helyet. Pénteken a szabadedzésekkel, míg szombat reggel az időmérővel folytatódik 2018 utolsó versenyhétvégéje a Hungaroringen.

The post Hazai közönség előtt Magyar sikerek appeared first on xlsport.hu.

Forrás: www.xlsport.hu – RSS

Vélemény, hozzászólás?

Comment
Name*
Mail*
Website*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .