Hétvégén ismét futófesztivált rendeznek Keszthelyen

Keszthelyen 12. alkalommal rendezik a pünkösdi hétvégén az Intersport Keszthelyi Kilométerek (KKM) elnevezésű futófesztivált. A június 8-9-ei eseményen a fiataloknak 24 futamot rendeznek, majd a különböző távok közül a leghosszabb a maratoni lesz vasárnap.

A szervezők az elmúlt évek tapasztalatai alapján a két nap alatt összesen több mint kétezer futót várnak, 7-800 gyermeket.

„Az idei Balaton-parti verseny a jótékonyság jegyében is zajlik, hiszen meghirdettük a KKMHELP programot, melynek keretében a gyűjtés a Keszthelyi Kórház Sürgősségi Osztályának mobil respirator, azaz lélegeztetőgép beszerzésére irányul” – tájékoztatott Bedő Beáta főszervező.

Az Ötpróbába is pontot adó futófesztiválon a 24 futamos gyermekverseny mellett a 2,5, 5, 10,5, 21,1 és 42,2 km-es egyéni és váltó versenyszámokat rendezi meg a KKM Egyesület. A keszthelyi Fő téren sportos és gasztroprogramok, valamint gyermeksarok várja a résztvevőket; szombat este a Vagabond Trio, Pál Dénes és Éliás Gyula Jr. szórakoztatja a közönséget. Az eseményen részt vesz a magyar Forrest Gump, Iváncsics Zsolt is.

A Keszthelyi Kilométerek futóversenyről bővebb információk és nevezés: www.keszthelyikilometerek.hu

The post Hétvégén ismét futófesztivált rendeznek Keszthelyen appeared first on xlsport.hu.

Forrás: www.xlsport.hu – RSS

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .