Holtversenyből az élre

Magyar János holtversenyben vezeti a Közép Európai Zóna bajnokság kategóriáját lengyel versenytársával. A hétvégén a Slovakiaringen két futamon is lesz esélye arra, hogy az élen álljon.

A Slovakiaring minden évben egy mérföldkő Magyar János számára, Idén arra használná, hogy egy kisebb előnyt építhessen ki a soron következő Brno-i hétvége előtt.
“A Slovakiaringen több kedvenc részem is van. Azonban idén kicsit hozzányúltak a pályához. A 9-es kanyarba bekerült egy sikán, amit még élőben nem próbálhattam ki. Kíváncsian várom, hogy milyen lesz így versenyezni, de szerintem nem lesz baj. Egy kicsit máshogy kell tekergetni a kormányt és már rendben is vagyunk.”
A szokásokhoz híven két időmérő és két verseny vár a pilótákra a hétvégén.
“Tavaly mind a két időmérőt és egy futamot is megnyertem, a másik versenyen második lettem. A jelek szerint fekszik nekem ez a pálya, szeretem is. Remélem, hogy ezen a hétvégén is sikerül jó eredményeket elérnem.”
Jani csütörtökön gurul először pályára, amikor a szabadedzéseken teljesítheti az első métereket. Az őrbottyáni versenyzőnek nem lesz egyszerű dolga, hiszen az előrejelzések szerint ismét nagyon népes mezőny vár rá.

The post Holtversenyből az élre appeared first on xlsport.hu.

Forrás: www.xlsport.hu – RSS

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .