Huszonhat nemzet sportolói érkeznek Szombathelyre

Népes nemzetközi mezőny lesz a Swietelsky HUN Challenge World Cup elnevezésű Világkupán. A Magyar Torna Szövetség információi szerint a nőknél 43, a férfiaknál pedig 73 induló lesz.

A szombathelyi világversenyen 26 nemzet képviselteti magát. „Elég komoly az érdeklődés, még Japánból és Vietnámból is érkeznek tornászok. Az utóbbi években megrendezett szombathelyi Világkupák után elmondható, hogy a versenyzők szeretnek ide jönni” – mondta Altorjai Sándor, a Magyar Torna Szövetség főtitkára.

„Világkupa előtt lesz még egy fontos megmérettetés: ez a Prolan Országos Bajnokság. A budapesti ob-n minden Vk-n induló magyar szerekhez lép majd. És végül ne feledkezzünk meg a világbajnokságról sem, amelyet Katarban rendeznek meg, nagyjából egy hónappal a szombathelyi Világkupa után, úgyhogy mozgalmas időszak előtt állunk” – tette hozzá Altorjai.

A szombathelyi Világkupát szeptember 21. és 23. között rendezik meg.

The post Huszonhat nemzet sportolói érkeznek Szombathelyre appeared first on xlsport.hu.

Forrás: www.xlsport.hu – RSS

Tags:  ,

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..