Junior torna-vb 2019: Szujó Hanna és Balázs Krisztián filmszereplő lett

Leforgatták a júniusban megrendezendő junior torna-világbajnokságot népszerűsítő kisfilmet. A Győrben elkészített filmben a többszörös junior válogatott Szujó Hanna és az ifjúsági olimpiai érmes Balázs Krisztián kapott főszerepet.

A szervező bizottság információi szerint a kisfilmben két gyakorlat mozzanatait láthatják a nézők: Szujó Hanna felemáskorláton, Balázs Krisztián pedig lólengésben mutatkozik be.

Közben elindult a junior torna-világbajnokság hivatalos honlapja! A jwchgyor2019.hu oldalon minden aktuális információt megtalálhatnak az érdeklődők. Ugyancsak a vb-vel kapcsolatos hír még az, hogy a jegyértékesítés áprilisban veszi kezdetét.

Az első junior torna-világbajnokság június 27-én kezdődik és 30-áig tart. A vb-t magyar kezdeményezésre írta ki a nemzetközi szövetség.

The post Junior torna-vb 2019: Szujó Hanna és Balázs Krisztián filmszereplő lett appeared first on xlsport.hu.

Forrás: www.xlsport.hu – RSS

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .