Junior torna-vb: Bejött a szíves logó

Mindenkinek tetszik a junior torna-világbajnokság logója. A júniusban megrendezendő világverseny szimbóluma egy olyan szív, amelyet stilizált tornász figurák alkotnak.

A nemzetközi szövetség (FIG) delegációja a közelmúltban tartotta meg a hivatalos sorsolást Győrben, a vb helyszínén, ahol a sportvezetők elégedettek voltak a világbajnokság előkészületeivel, és nagyon tetszett nekik többek között a vb logója is.

„Sikerült egy olyan logót összehozni, amely minden túlzás nélkül telitalálat. Eddig bárhol mutattuk be, mindenhol nagy tetszést aratott” – mondta Altorjai Sándor, a Magyar Torna Szövetség főtitkára.

A győri junior torna-világbajnokság lesz az első olyan vb, amelyet ebben a korosztályban rendeznek meg. A világverseny június 27-én kezdődik és 30-áig tart. A vb-t egyébként magyar kezdeményezésre írta ki a FIG.

The post Junior torna-vb: Bejött a szíves logó appeared first on xlsport.hu.

Forrás: www.xlsport.hu – RSS

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .