Kerékpárral a Hungaroringen

Hatodik alkalommal rendezik meg a Tour de Ring elnevezésű profi, amatőr és családi kerékpáros eseményt a Hungaroringen. A kerékpárosok előtt a futók is kipróbálhatják a magyar aszfaltcsíkot, ahová 2000 főt várnak a szervezők.

Rendhagyó környezetben az ország egyik legnagyobb kerékpáros eseményén. Idén újra a futók és a kerékpárosok veszik birtokba a Hungaroringet 24 órára.

“Már régóta koncepció az, hogy másokat is beengedjünk. Az elsők a kerékpárosok voltak meg a triatlonosok, akik nagyon szerettek volna biztonságos körülmények között, jó aszfalton edzeni és ezt próbáljuk biztosítani is.”- nyilatkozta Gyulay Zsolt a Hungaroring elnök-vezérigazgatója

Szalontay Sándor pályakerékpárosként több helyszínen is versenyezhetett már, de a Hungaroring még számára is különleges:

“Egyáltalán nem megszokott, de szerintem egy nagy élmény. Én már kerékpároztam itt évekkel ezelőtt és biztos jó lesz most is.”

A 24 órás kerékpárversenyen egyéniben, váltóban és csapatban is rajthoz állhatnak az érdeklődők. A profi és amatőr kerékpárosok mellett családok is kipróbálhatják magukat a Hungaroringen július 14 és 15-e között.

The post Kerékpárral a Hungaroringen appeared first on xlsport.hu.

Forrás: www.xlsport.hu – RSS

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .