Két mérkőzés, két győzelem

Bundovics István két győzelemmel megnyerte az Eger kupát. A Budapest Honvéd ökölvívója már az országos bajnokságra készül.

Bundovics István újabb tornagyőzelemmel hangolt a december elejei országos bajnokságra. A Budapest Honvéd ökölvívója pozitívan várja a folytatást.

“Az Eger kupa jól sikerült, mivel sikerült vívnom két jó meccset és győzelemmel hagytam el a ringet. Vannak pontok amelyeken még fejlesztenem kell, de összegezve a két napot elégedett vagyok magammal. A következő lépés a magyar bajnokság, ami 3 hét múlva lesz, így most a csapattal igyekszünk kihasználni a időt, hogy a legjobb formánkat hozzuk.”– értékelte Bundovics István az Egerben történteket.

A 20 éves ökölvívó egy rövid szünet után még nagyobb tervekkel vág neki a végső felkészülésnek. Folytatás december 3-6. Felnőtt országos bajnokság.

The post Két mérkőzés, két győzelem appeared first on xlsport.hu.

Forrás: www.xlsport.hu – RSS

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .