Kovács Bálint: „Remek erőben vagyok, hiszek magamban”

Újra pályára gurul Dohában Kovács Bálint, hogy ismét bizonyítsa tehetségét a Katari Nemzetközi Bajnokságban. A H-Moto Team fiatal motorosa a Superstock 600-asok mezőnyében már a harmadik versenyhétvégéjére készül, ahol abban bízik, hogy megjavítva az eddigi legjobb köridejét, megtartja jelenlegi helyezését, vagy akár előrébb is lép összetettbeli negyedik pozíciójából.

A harmadik versenyhétvégével folytatódik Katarban a Losail Ázsia Bajnokság, ahol ismét rajthoz áll a Superstock 600-ban induló Kovács Bálint. A H-Moto Team 17 éves motorosa – aki a szezonnyitó hétvégén azonnal dobogóra állhatott, majd háromszor negyedik lett – ugyan nem tudott motorozni az elmúlt hetekben, ám ennek ellenére felkészülten érkezett meg az újabb bajnoki fordulóra Dohába. A fiatal magyar versenyző, aki az összetett negyedik helyéről várja a hétvégi folytatást, komoly fizikai és mentális felkészülésen esett át, így optimistán várja a versenyeket.

„A hétvégén folytatódik a katari szereplésem, természetesen, már nagyon várom. Sajnos utoljára tavaly, éppen az itteni második versenyhétvégén ültem motoron, de a felkészülésem így is jól sikerült, köszönhetően a Fit 4 Race edzéseknek. Úgy érzem, remek erőben vagyok, hiszek magamban, így az a célom, hogy a hétvégén megjavítsam az eddigi legjobb köridőmet, illetve már a szabadedzéseken sikerüljön a megfelelő ritmust felvennem. Jelenleg összetettben a negyedik helyen állok, és bízom abban, hogy ezt a pozíciót képes leszek megőrizni a hétvégén is. Persze, nem leszek elkeseredve, ha sikerülne a pontversenyben előrébb lépnem”- mondta Kovács Bálint.

A 2018/19-es Katari Nemzetközi Bajnokság hivatalos menetrendje

1.forduló – 3. és 4. hely

2.forduló – 4. és 4. hely

3.forduló – 2019. január 25-26.

4.forduló – 2019. február 8-9.

5.forduló – 2019. március 29-30.

The post Kovács Bálint: „Remek erőben vagyok, hiszek magamban” appeared first on xlsport.hu.

Forrás: www.xlsport.hu – RSS

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .