Kovács Richárd az osztrák verő

Erős, lobbanékony, határozott és világszínvonalú. Így lehetne összefoglalni pár szóban Kovács Richárd első mérkőzését a kőszegi IX. Jurisics kupán.

A pénteki mérkőzésen egy megújult Ricsit láthatott a közönség. A nyíregyházi ökölvívó az első pollanattól kezdve kezdeményező és harcos volt.

“Ez egy elég jó iramú mérkőzés volt. Ügyes volt ez az osztrák srác is, de sikerült megoldanom a megbeszélt taktikával. Úgy vágtam neki a meccsnek, hogy az első pillanattól kezdve én akartam irányítani és többször volt ritmusváltás is. Igazából nagyon örülök, hogy sikerült és, hogy így sikerült megoldanom ezt a feladatot. De nincs túl sok időnk az örömkodésre, hiszen holnap folytatódik a torna és újra ringbe szállhatok.”

 

A IX. Jurisics kupa szombaton folytatódik Kőszeg főterén. Kovács Ricsi az osztrák után egy magyar ellenféllel boxolhat.

 

The post Kovács Richárd az osztrák verő appeared first on xlsport.hu.

Forrás: www.xlsport.hu – RSS

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .