Kovács Ricsi Jurisics kupa győztes

A pénteki naphoz hasonlóan Kovács Ricsi szombaton sem hagyott mást nyerni. Ezúttal egy magyar, Botos Károly volt Ricsi ellenfele.

Egyhangú pontozás és hatalmas ütések. Kovács Ricsi ott folytatta a kőszegi eseményt, ahol pénteken abbahagyta.

“Győztem, de nem vagyok maradéktalanul boldog. Szerettem volna idő előtt befejezni a mérkőzést, de ez nem sikerült. Próbáltam változtatni a taktikán, de kiütni nem tudtam. Azért örülök, hiszen sikerült nyernem és ebből a mérkőzésből is levonom a tanulságot. Tudom, hogy legközelebb mire figyeljek.”

Ricsi számára most újra az edzések kerülnek középpontba. Ráadásul az ökölvívás mellett az egyetemi tanulmányaira is oda kell figyelnie, hiszen éppen vizsgaidőszak van. A hétvégén a nyíregyházi ökölvívó bebizonyította, hogy akkor is színvonalas ökölvívást tud nyújtani, hogy ha éppen két vizsga között van.

The post Kovács Ricsi Jurisics kupa győztes appeared first on xlsport.hu.

Forrás: www.xlsport.hu – RSS

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .