Magyar János újra a harcmezőn

Egyik kedvenc pályáján, ráadásul sikerre éhesen vág neki a hétvégének Magyar János. Az őrbottyáni versenyző a Slovakiaringen folytathatja a 2016-os szezont.

33

Az idei évben az ESET V4 Cup tagjaként hökkentette meg a nézőket a Hungaroringen, ahol mindenkinek leesett az álla a Tomracing versenyzőjétől. A maximálisan elhivatott és elszánt pilóta a hétvégén a lehető legjobb formájában szeretne tündökölni.

23

A Slovakiaringet szeretem, mert gyors pálya. Tavaly Chris Höherrel nagy csatákat vívtunk itt. A jelek szerint idén is lesz kivel csatáznom, igaz Höher már nem tagja a mezőnynek. Viszont ez motivál is, mert versenyezhetek és maximálisan oda kell majd figyelnem és újra megmutathatom, hogy mit is tudok. Egyik verseny vagy időmérő sem könnyű. De mind mentálisan, mind fizikálisan sokat dolgoztam azért, hogy ne legyen gond. Mindig csak a következő lépésre koncentrálok, ami most a soron következő hétvége.”

DSC_0153

Szerdán már az első szabadedzésekkel meg is kezdődik a hétvége, ahol többször is láthatjuk Janit a pályán.

Forrás: www.xlsport.hu – RSS

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .