Magyar János újra magyar bajnok

A hungaroringi záróhétvégén két győzelemmel és egy második helyezéssel Magyar János megszerezte az abszolút magyar bajnoki címet. A gyorsasági bajnokság legjobb Forma-autóversenyzője az utolsó futamon technikai hibával küzdött.

Újabb év, újabb bajnoki cím. Magyar János ismét a legjobbként zárta a hazai bajnokságot. Az őrbottyáni versenyzőnek az utolsó futamon akadtak technikai problémái is.

“Hogyha végig nyomtam volna és nem segítem a technikát, akkor biztos kiesés kellett volna, tehát tudtam, hogy mit hogy csinál a technika, és hogy tudom segíteni. Emellett nem utolsósorban ugye a három versenyt egy szett gumival csináltuk végig, ami azt gondolom, hogy ez is egy pozitívum, hogy ilyen tempót tudtam autózni.”

Az egész szezonban meggyőző fölényt tudott mutatni.

“Már az első verseny óta gyakorlatilag jó köröket tudtam autózni és gyakorlatilag nem tudott senki se a magyar bajnokság résztvevői közül utolérni. Nem tizedekről, hanem másodpercekről volt szó és én azt gondolom, hogy ez jó dolog.”

Magyar János kilenc győzelmet és egy második helyet szerzett a 2018-as magyar bajnokságban.

The post Magyar János újra magyar bajnok appeared first on xlsport.hu.

Forrás: www.xlsport.hu – RSS

Vélemény, hozzászólás?

Comment
Name*
Mail*
Website*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .