Mária Terézia után Bocskai István

Kovács Richárd a sikeres vizsgaidőszak után már gőzerővel készül a 62. “Bocskai István” Nemzetközi Ökölvívó Emlékversenyre.

 

2017-ben az eddigi legjobb szezonját teljesítette Kovács Richárd. Az első teljes felnőtt mezőnyben töltött szezonjában az Európa-bajnokságon kivívta a világbajnoki indulás jogát, ahol mindösszesen három magyar vehetett részt. A tavalyihoz hasonló szezont szeretne zárni idén is. Ehhez az első lépés február 7-10 között a Bocskai István Emlékverseny.

 

“A Bocskai emlékverseny lesz az első versenyem  2018-ban.  Jól szeretnék szerepelni, nyilván a célom a dobogó legfelső fokán végezni. Hogy mennyire lesz nehéz? Az biztos, hogy nem lesz könnyű dolgom, jó ökölvívók lesznek a súlyomban, de remélem meg fogok tudni birkózni az akadályokkal.”

Ricsi Máriapócson él és a Nyíregyházi Vasutas Sport Club versenyzője. Így a debreceni esemény nincs is messze lakhelyétől.

“Hogy a szülővárosomhoz közel lesz, annak örülök, hiszen nem kell sokat utazni. Ráadásul a barátaim és a rokonaim is meg tudnak nézni és élőben szurkolhatnak nekem. Ez plusz erőt adhat a meccseimen.”

 

Ricsi 2018 első mérkőzésére február 7-én kerül sor a Bocskai István Ökölvívó Emlékversenyen Debrecen. A 21 éves boxolónak nem lesz könnyű dolga, hiszen a debreceni eseményre 22 ország versenyzőit várják.

 

 

 

 

Forrás: www.xlsport.hu – RSS

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .