Ökölvívó torna Kőszeg főterén

Június első két napján újra kötelek közé léphetnek a magyar ökölvívók. Ráadásul ezt nem is akárhol tehetik meg.

A IX. Jurisics kupát Kőszeg főterén rendezik, ahol természetesen Balzsay Károly szövetségi kapitány a maximumot várja a fiúktól.
” A legerősebb csapatot hoztam ide. Mint mindig most is azt várom tőlük, hogy a tudásukhoz mérten adják ki magukból a maximumot. Minden egyes lehetőséget meg kell ragadnunk ahhoz, hogy egyre jobbak legyünk. Remélem a hazai közönség tovább motiválja a srácokat. Pénteken 4 órától bárki megnézheti a srácokat. Ezután a fiúknak egy évközi alapozó időszak következik az újabb őszi nemzetközi tornák előtt.”
A magyar csapat a következő: Virbán Martin (52kg), Csóka Nándor (56kg), Kovács Richárd (64kg), Vadász András (69kg), Harcsa Zoltán (75kg), Oroyowe Onoriode Isaac (75kg), Lukácsy Bence (81kg), valamint Hámori Ádám (91kg)
Pénteken és szombaton Kőszeg főterén bárki megnézheti a magyar ökölvívókat, ahol a srácok mindent megtesznek azért, hogy megörvendeztessék a kilátogatókat.

The post Ökölvívó torna Kőszeg főterén appeared first on xlsport.hu.

Forrás: www.xlsport.hu – RSS

Vélemény, hozzászólás?

Comment
Name*
Mail*
Website*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .