Orbán Adrián legyőzte kirgiz ellenfelét

Orbán Adrián szerezte a magyarok egyetlen győzelmét az ifjúsági ökölvívó világbajnokság második napján. Ángyán József, Vitál Dominika és Kondákor Emília vereséggel búcsúzott.

A 60 kg-ban versenyző Orbán Adrián megosztott pontozással győzte le kirgiz ellenfelét.

“A szurkolás nagyon nagy segítség volt. Nagyon nagy erőt adott. Az ellenfél ügyes volt, eléggé elfáradtam, de sikerült.” – nyilatkozta a mérkőzés után Orbán Adrián.

Balzsay Károly szövetségi kapitány elégedett 60 kilogrammos versenyzőjével

“Kicsit tartottam tőle, mert balkezes is volt és nagyon technikás és nagyon ügyes volt a kirgiz srác, de annyira motivált volt és annyira erős volt 60 kilóban az Adrián, hogy nem volt ellenfele az első két menetben. A harmadik menetben egy kicsit elfáradtunk, szerintem egy picit túlstresszelte, meg idegileg egy kicsit széthullott a srácunk.”- értékelte a mérkőzést a szövetségi kapitány.

Az ifjúsági ökölvívó-világbajnokság csütörtökön folytatódik a Duna Arénában, ahol az esti programban az idén ifjúsági Európa-bajnoki címet nyerő Bernáth Attila is ringbe lép.

The post Orbán Adrián legyőzte kirgiz ellenfelét appeared first on xlsport.hu.

Forrás: www.xlsport.hu – RSS

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .