Parázs csaták és további magyar sikerek

Újabb hangulatos mérkőzésekkel és magyar győzelmekkel folytatódott a IX. Jurisics Kupa Kőszegen. A hazai ökölvívók igazán izgalmas mérkőzésekkel örvendeztették meg a közönséget

Biztos, ami biztos alapon az esemény második napját is belső helyszínen rendezték Kőszegen. A közönség az első mérkőzéstől kezdve igazán mozgaslma mérkőzéseket láthatott. Balzsay Károly szövetségi kapitány nem bánta meg, hogy a legjobbakkal indult ezen a tornán.

‘Harcosok voltak és ütöttek. Csinálták a dolgukat. Természetesen a hazai, kőszegi ökölvívók mérkőzésein felrobbant a nézőtér, hiszen egy emberként szurkoltak kedvenceiknek. Minden magyarnak sikerült megnyernie a mérkőzését. Kivétel természetesen az, akinek az ellenfele is magyar volt. Szerettem volna a fiúkat edzésben tartani, amire remek lehetőség volt ez a verseny. Örülök, hogy itt lehettünk.”

A magyar válogatott számára egy igazán sikeres tornának tekinthető ez az esemény, hiszen minden súlyban itthon tartottuk a kupát. A hölgyek és az urak sem találtak legyőzőre. Folytatás jövőre, a jubileumi X. Jurisics kupán.

The post Parázs csaták és további magyar sikerek appeared first on xlsport.hu.

Forrás: www.xlsport.hu – RSS

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .