Póta és Majoros az év pingpongosa

Póta Georginát és Majoros Bencét választották 2018-ban az év magyar asztaliteniszezőjének.

A szövetségi kapitányok javaslata alapján a december 14-i elnökségi ülésen szavazott a Magyar Asztalitenisz Szövetség elnöksége az év játékosairól.

„Szerintem nem kell sokat magyarázni, én lettem az év pingpongosa – válaszolta nagy mosoly kíséretében Póta Georgina, hogy mit jelent számára ez a díj. – Már hatodszor kaptam meg ezt az elismerést, ezt a nagymamám tartja számon, pont a tegnapi vacsoránál mondta, hogy hatodszor választottak meg. Természetesen ez egy megtiszteltetés és elismerés. Elismerés a szüleimnek és nagyszüleimnek is, mert nekik köszönhetek mindent, nélkülük nem jutottam volna el idáig.”

A férfiaknál Majoros Bence először részesült ebben az elismerésben.

„Nagyon hálás vagyok, hogy ezt a díjat én kaptam meg. Számomra ez egy visszajelzés arról, hogy jó úton vagyok, jó az, amit csinálok, és ha így folytatom tovább, akkor a fejlődésem töretlen marad” – mondta a magyar férfiválogatott alapembere.

The post Póta és Majoros az év pingpongosa appeared first on xlsport.hu.

Forrás: www.xlsport.hu – RSS

Tags:  ,

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .