Sikeres évkezdet

Kovács Richárd legyőzte monaco-i ellenfelét a 62. Bocskai István Ökölvívó Emlékversenyen. Ricsi utoljára a decemberi országos bajnokságon boxolhatott, amikor megszerezte első felnőtt országos bajnoki címét.

Ricsi alig egy hete még a történelem könyveket bújta és egyetemi vizsgáira készült. A vizsgaidőszak éppen, hogy végetért már kezdetét is vette a Bocskai István Ökölvívó Emlékverseny, ahol győzelemmel kezdhetett a nyíregyházi ökölvívó.

“Most nagyon élveztem ezt a box-ot, megmondom őszintén örültem neki. A vizsgaidőszak egy picit úgy mondva hátráltatott egy picit a felkészülésben, mert két részre kellett szakadnom, de úgy érzem, hogy teljesen fel tudtam készülni és meg tudtam tenni mindent, hogy itt a legjobban tudjak szerepelni.” 

Monaco-i ellenfelét könnyedén, egyhangú pontozással győzte le.

“Megmondom őszintén nem nagyon ismertem az ellenfelem, egy monaco-i srác volt. Nagyon élveztem és örülök a győzelemnek. Igazából egy kellemetlen ellenfél volt, mert kívülről akart boxolni, kontrázni úgymondva, de meg tudtam oldani.”

Ricsi egy olasz ökölvívó ellen folytathatja a debreceni tornát csütörtökön.

Forrás: www.xlsport.hu – RSS

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .