Sikeres pódiumedzés

A Vecsernyés Dávid, Ryan Sheppard, Mészáros Krisztofer, Tomcsányi Benedek, Csorvási Soma alkotta férfi válogatott is jól szerepelt a pódiumedzésen a tornászok stuttgarti olimpiai kvalifikációs világbajnokságán.

Altorjai Sándor csapatvezetőtől megtudtuk, hogy a gyakorlatok jól sikerültek, mindenki kipróbálta a szereket a pódiumon, és a korábbi edzéseknek megfelelően teljesített. Persze volt még néhány hiba, és a három újonc – az idén még ifikorú Mészáros Krisztofer és Tomcsányi Benedek, továbbá az első vb-jén szerekhez lépő Csorvási Soma – kezdetben még megilletődött volt, de a végére ők is hozzászoktak a helyszínhez.


A csapatvezető tájékoztatása szerint az még nem dőlt el véglegesen, hogy ki, melyik szeren mutatkozik be, a nőknél péntekig, míg a férfiaknál szombatig kell hivatalosan leadni.

Vecsernyésék október 6-án, vasárnap a 2. csoportban ugráson kezdenek az október 4-én kezdődő stuttgarti világbajnokságon. A női válogatott egy nappal korábban, október 5-én lép a szerekhez.

Kelemen Zoltán, Vecsernyés Dávid edzője: Nagyon jól sikerült a pódiumedzés, úgy vélem, az egész csapat egyben van, a fiatalok is átestek a tűzkeresztségen. Vecsi a lógyakorlatot szépen megcsinálta, a korlátban volt egy kicsi hiba, a nyújtó pedig nagyon jó lett. Először csúszott a vas, ezért abbahagyta a gyakit, de a következő gyakorlat kiváló volt. Meg is kérdeztük az ott ülő bírókat, hogy mennyit vontak le, 14.300 pont jött ki, amit bevallom őszintén, nagyon szívesen elfogadnék a versenyen. Úgy számoltunk, hogy azzal már döntőbe is lehet kerülni.

Részletes program, olimpiai kvalifikációs világbajnokság, Stuttgart:

Október 4. – selejtezők, 1. nap (nők)

Október 5. – selejtezők, 2. nap (nők) – magyarok 18:00-tól

Október 6. – selejtezők, 3. nap (férfiak) – magyarok 13:00-tól

Október 7. – selejtezők, 4. nap (férfiak)

Október 8. – női csapatverseny, döntő

Október 9. – férfi csapatverseny, döntő

Október 10. – női egyéni összetett döntő

Október 11. – férfi egyéni összetett döntő

Október 12. – szerenkénti döntők, 1. nap

Október 13. – szerenkénti döntők, 2. nap

Október 14. – hazaérkezés, Liszt Ferenc Repülőtér, 8.00

The post Sikeres pódiumedzés appeared first on xlsport.hu.

Forrás: www.xlsport.hu – RSS

Tags:  ,

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .