Szombathely felkészült, kezdődhet a VK!

A nőknél Makra Noémitől, a férfiaknál Vecsernyés Dávidtól, illetve Ryan Sheppardtól várható finálés szereplés a Hunchallenge Torna Világkupán – hangzott el a verseny szombathelyi nyitó sajtótájékoztatóján.

„Elsősorban a rutinosabb versenyzőink azok, akik döntőbe juthatnak. A nőknél Bácskai Csengének, Székely Zójának és Schermann Biankának, a fiúknál pedig Mészáros Krisztofernek és Tomcsányi Benedeknek a rutinszerzés a cél ezen a Világkupán. Természetesen, ha becsúszik egy-két finálés helyezés, az hab lenne a tortán” – mondta Altorjai Sándor, a Magyar Torna Szövetség főtitkára.

Szombathelyre egyébként már megérkezett az összes delegáció, a tornászok számára megrendezték a pódiumedzést.

A VK pénteken a selejtezőkkel kezdődik 15 órakor. Szombaton és vasárnap rendezik meg a szerenkénti döntőket, mindkét nap szintén délután 3-kor kezdődik a verseny.

Szombaton a nőknél az ugrást és a felemáskorlátot láthatják a nézők, míg a férfiaknál talajon, lovon és gyűrűn versenyeznek az indulók.

Vasárnap a férfiaknál ugrásban, korláton és nyújtón hirdetnek győztest, a nőknél pedig a gerenda és a talaj kerül középpontba.

A szervezők tájékoztatása szerint a hazai híradók és sporttévék összefoglalóin túl a Világkupát élőben is lehet nézni a Magyar Torna Szövetség hivatalos honlapján (www.matsz.hu).

The post Szombathely felkészült, kezdődhet a VK! appeared first on xlsport.hu.

Forrás: www.xlsport.hu – RSS

Tags:  ,

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .