Szombathely újra főszerepben

A hétvégén Szombathelyen rendezik a Hunchallenge Torna Világkupát. A mezőnyben Vecsernyés Dávid, európa-bajnoki bronzérmes nyújtós is ott lesz. A Honvéd tornászát két szeren láthatja a közönség.

Egy évvel korábban a dobogó harmadik helyén végzett  Vecsernyés Dávid. Idén erősebb gyakorlattal vág neki a Hunchallenge Torna Világkupának.

“Szívesen jövök vissza Szombathelyre. Mindig magas színvonalú versenyt rendeznek és jó érzés hazai közönség előtt versenyezni. Pénteken lesz a selejtező, ahol először lovon, aztán nyújtón indulok. Természetesen nyújtón a döntő először a cél, de egy jó gyakorlattal és egy kis szerencsével lovon is becsúszhatok a döntőbe. A szombathelyi vk fontos állomása a vb felkészülésnek, hiszen versenykörülmények között tudom bemutatni azt a gyakorlatot, amivel a vb-re is készülök, szóval ez egy jó lehetőség lesz rá. Egy hete még a magyar bajnokságon versenyeztem. Úgy érzem nem 100%-osan,  de kipihentem magam és maximálisan tudok majd koncentrálni a hétvégére.”

A szombathelyi verseny pénteken a selejtezőkkel kezdődik Vecsernyés Dávid számára. A Honvéd tornásza a hazai közönséget szeretné hibátlan gyakorlatokkal megörvendeztetni.

The post Szombathely újra főszerepben appeared first on xlsport.hu.

Forrás: www.xlsport.hu – RSS

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .