Szombathelyen visszatér Berki Krisztián

Az olimpiai világ- és Európa-bajnok tornász hosszú kihagyás után a szeptember első hétvégéjén megrendezendő HunChallenge Torna Világkupán ismét versenyezni fog.

A világklasszis két évet hagyott ki vállsérülése miatt, a szombathelyi nézők pedig abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy szemtanúi lehetnek a sporttörténelmi pillanatnak.

A lóspecialista 2012-ben Londonban lett olimpiai bajnok. Háromszor nyert világbajnoki aranyat és hatszor lett Európa-bajnok. 2016-ban a Nemzetközi Torna Szövetség (FIG) lólengésben tornaelemet nevezett el róla. Dr. Magyar Zoltán és Sivadó János után ő a harmadik magyar tornász, aki névadója lett egy elemnek.

A HunChallenge Torna Világkupát szeptember 6. és 9. között rendezik meg az Aréna Savariában. A VK előtt egy héttel Budapesten megrendezik az országos bajnokságot. Jelen állás szerint a Tornacsarnokban megrendezendő versenyen Berki nem lesz ott versenyzőként.

The post Szombathelyen visszatér Berki Krisztián appeared first on xlsport.hu.

Forrás: www.xlsport.hu – RSS

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .