Torna: Makra egészségesen, új elemekkel

A budapesti Központi Tornacsarnokban készül a TC Békéscsaba válogatott versenyzője, Makra Noémi, aki három szeren, korláton, gerendán és talajon is új elemekkel készül az idei versenyekre.

Hosszú évek óta ez az első esztendő, amikor teljesen egészségesen kezded a szezont…
– Nagyon boldog vagyok, hogy semmi nem zavarja meg a felkészülésemet. Szerencsére idén egyelőre elkerültek a sérülések, nincs semmi gondom, remélem, ez így is marad. Igazából már az év eleje óta keményen dolgozunk, személy szerint úgy érzem, jó úton haladok, összességében sokkal jobban állok, mint tavaly ilyenkor.
A versenynaptárra pillantva márciusig nem lesznek versenyek.
– Igen, így van, számomra márciusban kezdődik a versenyszezon, onnantól kicsit sűrűbb lesz a program, emiatt is fontos, hogy jól sikerüljön a felkészülés. Ebben az évben nincs világbajnokság, így az áprilisi-májusi Európa-bajnokság lesz számomra a legjelentősebb viadal.
Milyen gyakorlatokat láthatnak tőled a szurkolók?
– Korláton, talajon és gerendán is nagyon sokat edzek, ez azt jelenti, hogy mindhárom szeren vannak olyan új dolgok, amiket szeretnék beépíteni a gyakorlataimba, illetve megmutatni. A tavalyihoz képest erősebb gyakikkal szerepelek majd, ha minden jól megy.

The post Torna: Makra egészségesen, új elemekkel appeared first on xlsport.hu.

Forrás: www.xlsport.hu – RSS

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .