Újabb verseny, újabb érem

Virbán Martin, a Honvéd ökölvívója az áprilisi szerb győzelem után ezúttal egy bronzéremmel gazdagította gyűjteményét. Ráadásul a 100. mérkőzésén mindenkinek meglepetést okozott.

Martin szeme előtt szinte már csak az Európa játékok lebeg, de addig sem várakozással tölti az időt. A Honvéd ökölvívója több felkészülési verseny után utazik majd Fehéroroszországba. Az előző héten Csehországban a 60. Grand Prix Usti nad Labem-en járt.

“Nagyon erős verseny volt tele olimpikonokkal és világbajnokokkal. A hangulat nagyon jó volt, én jól éreztem magam. A formámmal még nem vagyok teljesen megelégedve, de azon vagyok, hogy ezt megváltoztassam.”– kezdte az értékelést Virbán Martin

 

A torna első versenyét a 2015-ös világbajnok és Európa játékok győztes azeri Mamishzada-val vívta. Martin újra bizonyította, hogy nem véletlen tagja a magyar válogatottnak és megverte a korábbi világelsőt.

“Sokkal idősebb és rutinosabb volt mint én, de olyan stílusban bokszolt, ami pont feküdt nekem. Nagyon jó meccs volt, élveztem a bunyót.”

fotó: Irmai Zsófi

 

Itt még mindig nincs vége a felkészülési időszaknak. Az edzések mellett még versenyen is láthatjuk a Honvéd ökölvívóját. Legközelebb jövő héten Lengyelországban.

“Az Európa játékokra tökéletes volt a csehországi verseny. A 2015-ös világbajnokkal és az ifjúsági európa-bajnokkal tudtam jó meccseket bokszolni. A következő verseny Lengyelországban lesz. A versenyen a megfelelő formát szeretném kihozni magamból, hogy az Európa játékokra a legjobb legyek.” 

Virbán Martin egyre jobb formában van, ami nem csak az edzéseken, de a mérkőzéseken is látszik. A Honvéd ökölvívója egyre jobb eredményeket ér el. Folytatás jövő héten Lengyelországban, de természetesen a fő cél a június 21-én kezdődő Európa játékokon is jól szerepelni.

 

 

The post Újabb verseny, újabb érem appeared first on xlsport.hu.

Forrás: www.xlsport.hu – RSS

Vélemény, hozzászólás?

Comment
Name*
Mail*
Website*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .