Újra a ringben

Kovács Richárd a Spanyolországban szerzett bronz érem után újabb versenyen száll harcba egy újabb győzelem reményében

Ricsi pénteken és szombaton a IX. Jurisics kupán boxol Kőszegen.

“Nincs is olyan közel ez a Kőszeg. Igaz országhatáron belül maradtunk, de hat órán keresztül utaztunk. Reggel edzettem, utána letudtam egy vizsgát az egyetemen, majd elindultunk. Mostmár végre itt vagyunk és kezdhetek a holnapra koncentrálni.”

Ricsi Spanyolországban, Murciában a dobogó legalsó fokára állhatott fel. A hétvégén Kőszegen ennél többre vágyik.

“Úgy érkeztem a versenyre, hogy meg kell nyernem a tornát és ez is a célom. Mindent meg fogok ez érdekében tenni. És örülök hogy ringbe léphetek újra. Ez egy nemzetközi verseny, amivel újabb tapasztalatokat gyűjthetek és a meccs mindig jól jön a felkészülésben. Beleadok mindent és remélem ez elég lesz a győzelemhez.”

 

A IX. Jurisics kupa pénteken délután kezdődik Kőszegen a főtéren, ahol Kovács Ricsi pályafutása következő győzelmére készül.

The post Újra a ringben appeared first on xlsport.hu.

Forrás: www.xlsport.hu – RSS

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .