Újra jön a Mozgás Éjszakája!

A Mozgás Éjszakája a főváros nyárindító sportfesztiválja, amelyen idén 17 kipróbálható sportággal várják a szervezők az érdeklődőket. A kilátogató sportbarátok sárkányhajózhatnak a Dunán, túrázhatnak a Gellért-hegyen, zumbázhatnak a Műegyetem előtt, a kivilágított rakparton pedig több ezer ember társaságában bringázhatnak vagy futhatnak egy jót.

Az éjszakai sportünnep az Ötpróba szabadidősport-eseménysorozat pontgyűjtő állomása is egyben, amelyen most egyedülálló módon lehetőség adódik az összes pontot érő sportágban egységeket gyűjteni. Az igazán ügyes ötpróbázók június 15-én éjszaka akár öt mozgásformát is kipipálhatnak, ha rajthoz állnak a futás, a kerékpározás, a túra, a sárkányhajózás és az úszás rajtjánál.

Természetesen, a szervezők nem csak ötpróbázókat várnak a rendezvényükre: a Mozgás Éjszakája előzetes regisztrációhoz kötött, ingyenes sportesemény, amelyre bárki kilátogathat, aki szereti a sportot és a bulit!

Az esemény részletes programja, illetve a regisztrációs felület a mozgasejszakaja.hu weboldalon található.

The post Újra jön a Mozgás Éjszakája! appeared first on xlsport.hu.

Forrás: www.xlsport.hu – RSS

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .