Újra két időmérővel rendezik az FIA Közép Európai Zóna Bajnokság következő fordulóját

Huszadik slovakiaringi versenyére készül Magyar János. Az őrbottyáni versenyző számtalan maradandó emléket őriz a dunaszerdahelyi pályáról.

Már csak másfél hét és kezdetét veszi a következő versenyhétvége Magyar János számára. A többszörös bajnok forma autó versenyző természetesen a futamgyőzelmekért utazik Szlovákiába. Az FIA Közép Európai Zóna bajnokság soron következő hétvégéjén újra két időmérővel várják a pilótákat.
Fotó: Háfra Zsolt
“Míg a Hungaroringen és a Red Bull Ringen egy, addig a Slovakiaringen két időmérő vár ránk – kezdte Magyar János. Én személy szerint örülök neki, mert a kvalifikációknak nagy szerepük van és szeretem is őket. Azon a pályán sok jó eredményt értünk már el, így idén is nagy tervekkel utazunk. Természetesen mi más is lehetne a cél, mint a futamgyőzelem. Egyelőre nem tudjuk, hogy milyen és mekkora mezőny áll rajthoz, de megpróbáljuk a maximumot kihozni belőle.”
Pályafutása minden eddigi évében versenyzett a Slovakiaringen, így kijelenthetjük, hogy a pálya már nem ismeretlen számára.
Fotó: Háfra Zsolt
“Azon a pályán van versenyben futott leggyorsabb kör a nevem mellett és több futamgyőzelem és pole pozíció is, azonban minden egyes verseny más és más, így senki sem mehet úgy oda, hogy biztosara vegye a sikert. Mi felkészülünk és kihozzuk a körülményekből a maximumot.”
Augusztus 20-án a szabadedzésekkel kezdetét veszi az FIA Közép Európai Zóna Bajnokság slovakiaringi hétvégéje, ahol 2019-es bajnok Magyar János is rajthoz áll.

Forrás: www.xlsport.hu – RSS

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .