Újra verseny, ezúttal Győrben

Holnaptól újra hazai közönség előtt versenyezhetnek a magyar tornászok. Győrben rendezik a mesterfokú bajnokságot. Az Eb-bronzérmes Vecsernyés Dávid a világbajnoksághoz hasonlóan három szeren indul. 

A világbajnokságon a csapat tagjaként megszerezték a kvalifikációt a jövő évi világbajnokságra. Azonban hiába két hete lett csak vége a vb-nek Vecsernyés Dávid a hétvégén újra versenyezhet. Ráadásul mindezt hazai közönség előtt teheti meg.

“Ahol a vb-n is indultam, lovon, korláton és nyújtón fogok indulni. Szerintem ugyanazokkal a gyakorlatokkal, amikkel eddig is. Megpróbálunk majd az évnek az utolsó pár hetében majd egy-két új elemet gyakorolni, illetve beépíteni a gyakorlatba, és majd jövőre meglátjuk, hogy ez hogy fog sikerülni.”

Dávid az utóbbi időben az sem hátráltatja, hogy ha hetente kell versenyeznie. A Mesterfokú Bajnokságon a lehető legjobb formájában szeretne szerepelni.

“Mindenképpen tisztes helytállást várok magamtól. Ugye volt a vb után egy hetünk, ami nem volt annyira megterhelő. Nem is nagyon tudtam edzeni, de a hazaérkezés óta össze tudtam kapni magam és remélem meg tudom csinálni azokat a gyakorlatokat, amikkel készültem.”

A verseny pénteken 15.00-tól a csapatbajnokság második fordulójával kezdődik, amelyen a BHSE, az FTC-Telekom valamint a Győri AC együttesei csapnak össze. Ez egyben a Mesterfokú egyéni összetett versenye is, továbbá selejtező a szombati és a vasárnapi szerenkénti finálékra. A döntőkre mindkét nap 11:00 órától kerül sor az Olimpiai Sportparkban.

The post Újra verseny, ezúttal Győrben appeared first on xlsport.hu.

Forrás: www.xlsport.hu – RSS

Tags:  ,

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..