Világkupa döntők

Fehér Nóra felemáskorláton, Mészáros Krisztofer pedig talajon jutott döntőbe a tornászok World Challenge Cup eszéki állomásán. 

Fehér Nóra és Mészáros Krisztofer is döntőbe került a tornászok eszéki Világkupáján, a selejtezők első napján. A nőknél a Győri AC kiválósága remek teljesítményt nyújtva felemáskorláton másodikként jutott a fináléba, míg a szintén győri ifjú tehetség, Mészáros nem kis bravúrt bemutatva hetedikként kvalifikálta magát a legjobbak közé talajon.

Csütörtökön megkezdődött a World Cup Challenge eszéki állomása. A hölgyek két, míg a férfiak három szeren mutatkoztak be. A magyarok  közül Székely Zója és Fehér Nóra felemáskorláton volt érdekelt. A Győri AC válogatott tornásza 13.400 ponttal második helyen jutott döntőbe, míg Székely, a Postás SE fiatal sportolója 10.550 pontot kapott. Draskóczy Imre, a női válogatott szövetségi kapitánya elmondta, Fehér jól teljesített, két apróbb hibája volt, amelyet a döntőben megpróbál kijavítani. Székely a nagy gyakorlatát mutatta be, amelyben voltak hibák, még nem állt össze teljesen, de bízik abban, hogy a következő Vk-n már jobban teljesít.

A férfiak mezőnyében a két győri versenyző Kardos Botond és Mészáros Krisztofer talajon indult. Előbbi 12.800, utóbbi 13.700 pontot szerzett, amivel hetedikként kvalifikálta magát a fináléba.Lólengésben Kardos Botond 11.300, Babos Ádám pedig 11.200 pontot gyűjtött.
A selejtezők pénteken folytatódnak, ahol Makra Noémi, Fehér Nóra, Székely Zója, Kardos Botond és Mészáros Krisztofer szerepel.

The post Világkupa döntők appeared first on xlsport.hu.

Forrás: www.xlsport.hu – RSS

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .