A Margitszigetről még kijuthatsz Rióba!

Sportolj és zárd velünk július 23-án az 5próba Rióba programsorozatot a főváros szívében, a budapesti sportélet ikonikus helyszínén, a gyönyörű Margitszigeten, ahol a nagy sikerű szilveszteri 5próba után, ezúttal nyáron teheted próbára magad futás, kerékpározás, gyaloglás vagy úszás tusákban és zsebelheted be az értük járó „Rió pontjaidat”, amelyekkel értékes nyereményekért szállhatsz harcba és akár a Riói olimpiára is eljuthatsz, csupán 1000 Ft-os nevetési díjak mellett!

Íme, a csoportok – Velük játszunk az olimpián!

Az 5próba Rióba sportrendezvény-sorozat lényege, hogy budapesti és vidéki helyszíneken rendszeresen, pontos tematika szerint, szabadidősport-események keretében különböző távokat lehet teljesíteni, és pontokat gyűjteni. A pontok az 5próba online rendszerében sorsjegyekre válthatók (25 pontért „kis”, 100 pontért „nagy” sorsjegy kapható). 25 ponttal megnyerhető ajándékok: 100-100 db logózott törölköző, pulóver, hátizsák, póló, baseballsapka, míg a 100 pontért kapott sorsjegyekkel megnyerhető fődíj egy kétszemélyes út a Riói olimpiára, de további értékes nyeremények is kisorsolásra kerülnek: pl. Adidas olimpiai formaruha vagy kétszemélyes utazás Olümpiába.

Tarts velünk július 23-án a Margitszigeten, és válassz sportágat Te is!

  Választható tusák (több tusa is teljesíthető):

  • FUTÁS: 5,35 és 21,1 km
  • GYALOGLÁS, Nordic Walking: 6 és 12 km
  • ÚSZÁS: 300 és 1500 méter
  • KERÉKPÁROZÁS: 18 km
 

A „Riói pontok” gyűjtéséhez szükséges regisztráció egyszeri 1000 Ft-ba kerül, ám egy ajándékcsomag jár érte, amelyben 5próba Rióba tornazsákot, pólót és szilikon karkötőt találsz, sőt, az első 300 nevező egy 5próba Rióba shakert is átvehet!

A nevezést itt találod »

Folyamatos aktuális információkért kövesd a Facebook eseményünket!

A Játékban való részvételnek nem feltétele, hogy a résztvevő minden mozgásformában próbára tegye magát, szabadon választott, hogy hányféle tusában vesz részt a nevező.

A  július 23-i eseményre várjuk mind az egyéni, mind a csoportos nevezőket. A záró rendezvényre keressük a legsportosabb vállalkozást, önkormányzatot és egyesületet is!

A Margitsziget egy fantasztikus lehetőség egy sportos nap eltöltésére!
Téged is várunk szeretettel!

VÁLASSZ! SPORTOLJ!
További információ: www.otprobarioba.hu


Forrás: www.olimpiaijatekok.eu – RSS

Vélemény, hozzászólás?

Comment
Name*
Mail*
Website*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .