„Gyurika – Egy pólós vallomásai”

„Gyurika – Egy pólós vallomásai” címmel könyv készül dr. Kárpáti Györgyről, a kiadvány a tervek szerint 2016 őszén kerül a boltok polcaira. A Nemzet Sportolója a magyar vízilabdázás élő legendája, aki nem csak arról nevezetes, hogy három olimpiai arany tulajdonosa, ismert figurája az uszoda világának. Aki ismeri, személyesen vagy televízión keresztül megérintette személyisége, utolérhetetlen humora, iróniája, öniróniája, az megérti, hogy „Gyurikáról” muszáj könyvet írni.

A bajnok egy ízig-vérig mesélő. Rengeteg története van és nagyon színesen képes előadni ezeket a sztorikat, legyen az egy személyes indíttatású, vagy többek által is ismert legendás pólómeccs.

Őszintén szólal meg nem csak a sikereiről, hanem kudarcairól vagy akár játékszenvedélyéről is, soha nem feledve a humoros megközelítést.

Összegezve ez a könyv megpróbálja visszaadni ennek a kiváló sportembernek, társasági figurának és „életművésznek” legemberibb alakját, életének meghatározó szubjektív történetein keresztül, saját maga interpretálásában.

(dr. Nagy Endre, fotó: Róth Tamás)

Forrás: www.mob.hu – RSS

Forrás: www.mob.hu – RSS

Forrás: www.olimpiaijatekok.eu – RSS

Vélemény, hozzászólás?

Comment
Name*
Mail*
Website*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .